IATA Drone Innovation cap de setmana a Barcelona

Ens complau haver allotjat IATA en el nostre centre per al Cap de Setmana de la Innovació amb Drones a Barcelona, Espanya. L’Associació Internacional de Transport Aeri (IATA) dóna suport a l’aviació amb estàndards globals per a la seguretat de les aerolínies, la seguretat, l’eficiència i la sostenibilitat.

L’objectiu del IATA Drones Innovation Weekend va ser desenvolupar una prova de concepte per a l’operació segura i l’impacte comercial dels drons a l’aviació. Van assistir innovadors de tot el món que estan treballant per habilitar les operacions segures d’avions no tripulats mentre deslliguen el Gran potencial per al comerç electrònic.

Els participants van tenir l’oportunitat d’ampliar els seus coneixements pràctics sobre les operacions d’UAV a BCN Drone Center.

Inscriu-te avui per als cursos vinents al nostre centre.