La 3a i 4a edició del curs de teledetecció UAV arriben al final

Les dues darreres setmanes, les instal·lacions de CTC han celebrat amb èxit la 3a i 4a edició del curs de teledetecció de la UAV. Durant les dues setmanes, els participants han après tots els conceptes bàsics de fotogrametria i teledetecció i com es relacionen amb el funcionament UAV. També han vist diferents casos reals d’aplicacions UAV. S’han realitzat vols amb diferents sistemes UAV per adquirir conjunts de dades reals que s’han utilitzat per a la formació post-processament d’imatges manuals, com ara la generació de models de ortofoto i terreny digital o l’anàlisi NDVI per a l’agricultura de precisió. Gràcies de nou a tots els coorganitzadors i patrocinadors per fer-ho possible i gràcies a tots els participants per venir aquí i gaudir del curs.