BCN Drone Center participa en el primer curs oficial de pilot de drons a Oman

Durant el mes de Juliol, el nostre equip ha estat a Oman realitzant el primer curs oficial de pilots de drons fet mai al país. Amb la col·laboració de IBN FIRNAS, una empresa pionera i emergent al país, dedicada a la operació i formació amb drons, hem pogut dur a terme un curs introductori tractant els principals temes referents a les operacions amb dron. La formació s’ha dut a terme integrament a les instal·lacions de la GUtech (German University of Technology in Oman). S’han explicat les diverses aplicacions que poden tenir, a banda de la presa d’imatges, com podrien ser: agricultura de precisió, fotogrametria, transport de mercaderies, transport de persones, etc. Per la banda tècnica, s’han explicat les diferències en el funcionament d’un dron depenent de si la seva configuració és de multirotor, d’ala fixa o sistema híbrid VTOL i finalment s’han dut a terme pràctiques de vol amb els tres sistemes mencionats.

Volem agraïr a tots els alumnes que han participat a la formació i en especial a IBN FIRNAS per l’organització del curs. Ha estat una gran experiència i esperem poder seguir col·laborant amb aquesta i altres institucions arreu del món.

 

Tags:
, ,