Police testing at BCN Drone Center

Autorització Operacional: Dron MTOM de 350 kg

La nova normativa EASA ha obert les portes a poder operar UAS amb un pes superior a 25 kg.

 

Recentment el BCN Drone Center ha aconseguit una autorització operacional per a un dels seus clients per poder volar de manera experimental un UAS amb MTOM de 350 kg. Aquesta autorització és possible gràcies al risc baix que suposa operar en un centre de proves com el BCN Drone Center juntament amb els elevats estàndards de seguretat que presenten tant el disseny tècnic del sistema com els seus procediments operacionals. Aquesta autorització permetrà avaluar i validar la performance del dron per al posterior desplegament comercial.

 

Aquests nous UAS de més pes revolucionaran la indústria en els propers anys a través de l’UAM, permetent finalment aplicacions com el transport amb drone o els drone taxi.

 

Es tracta de la segona autorització operacional que tramitem aquest any des del BCN Drone Center, després d’aconseguir prèviament una autorització per a vol amb eixams de drones.