S’han acabat els cursos de Drons d’ala fixe i d’Aplicacions de Teledetecció

Aquest octubre, BCN Drone Center ha celebrat una nova edició del curs Aplicacions de Teledetecció UAV, que ha tornat a rebre comentaris molt positius de tots els participants. Juntament amb els patrocinadors habituals, aquesta vegada el curs ha comptat amb la col·laboració de Pix4D, per la qual cosa tots els participants han tingut l’oportunitat de provar aquest programari mitjançant conjunts de dades reals dels UAV.
A més, hem tingut lloc la primera edició del curs d’Opecció i Disseny d’ala fixa, tant per a edicions espanyoles com angleses. Durant aquest curs els participants han estat pilotant múltiples UAV (Entrenador, Atmos-6, Mineos …) tant en operacions de línia com de vista i fora de la línia de visió, aconseguint la llicència de pilot UAV d’ala fixa al final del curs.
Les noves edicions del curs seran a maig i juny, així que estigueu atents per no perdre-us les properes oportunitats de formació.