BCN Drone Center seleccionat pel RAWFIE

Experimentació d’Internet Futur basada en Aire i Aigua) consorci com un banc de probes aeri per la infraestructura millorada del projecte.
El projecte RAWFIE és un projecte d’Acció d’Investigació e Innovació (RIA), sota el marc de la European Commission Horizon 2020, acord de subvenció 645220.
Si vols saber més sobre el projecte RAWFIE, visita el següent enllaç: www.rawfie.eu
CATUAV, que va presentar una proposta anomenada BCN4ROUTE, va ser seleccionada el Juny del 2016 i va rebre fons sota la 1a Visita Oberta de RAWFIE.
CATUAV se sent orgullós de proporcionar els seus serveis e instal·lacions incluïdes en el BCN Drone Center i han introduït millores importants en les seves comunicacions i enllaços de dades, sistemes redundants i hardware nou, tots ells dedicats al requeriment de la infraestructura de RAWFIE i a la necessitat de futura experimentació.
Aquesta selecció de la 1a Visita Oberta del projecte RAWFIE implica que, durant els pròxims dos anys, les diverses activitats d’experimentació seran realitzades fent servir Vehicles Aeris no Tripulats (UAV) en les instal·lacions de CATUAV-BCN Drone Center, el seu espai aeri segregat i els seus recursos de prova.
Totes aquestes activitats d’experimentació seran controlades de manera remota pel nucli central de la infraestructura de RAWFIE que proveeix els recursos necessaris als equips d’experimentació de tot el món, per tal de programar, planificar, validar i monitoritzar tota l’activitat associada a la seva acció experimental.
D’aquesta manera, el BCN Drone Center de CATUAV esdevé un node per tots aquests equips d’experimentació, proveint suport i assegurant que tots els procediments associats seran seguits adequadament.
El projecte RAWFIE ha llançat una nova Visita Oberta per propòsits experimentals. CATUAV i el BCN Drone Center desitja convidar i animar a tots els equips de recerca i aplicació a explorar les possibilitats de presentar les seves propostes per aquest OC2 i ser capaços d’unir-se aquest magnífic projecte: rawfie.eu/content/open-call-no2