Llançament del nou projecte REALITY

Gran èxit ahir amb el llançament del projecte REALITY, que tracta de la implementació cada vegada més necessària de GNSS i la integritat més enllà de GNSS per drons basats en EGNOS.

L’objectiu d’REALITY és promoure l’ús d’EGNOS per a operacions segures d’avions no tripulats a curt termini i en el context de la visió de les operacions d’avions no tripulats de la UE, U-Space. Per això, REALITY mapejarà els requisits específics de les aplicacions de drons no recreatius en l’exercici de la navegació i els requisits de seguretat, és a dir, en la precisió, disponibilitat, continuïtat i integritat, i analitzarà fins a quin punt els sistemes de navegació de drons basats en EGNOS els compleixen.

Fundat per, European GNSS Agency, coordinat per,  GeoNumerics i composat per EuroUSC Italia S.r.l., Pildo Labs, CATUAV, Deimos Engenharia i Fundación Andaluza para el Desarrollo Aeroespacial.

Clica aquí per més informació