El Banner Drone

Durant l’últim any la nostra empresa associada CATUAV ha desenvolupat, fabricat i provat un nou concepte de dron per a una aplicació innovadora: el remolc de pancartes publicitàries.

Les pancartes tradicionals, remolcades per avions tripulats, tenen els elevats costos d’operació associats a qualsevol aeronau certificada. L’ús de drons permet volar per sota de 150 m, facilitant la visibilitat del missatge publicitari. D’aquesta manera es pot reduir significativament la mida de la pancarta i les despeses associades a cada campanya. Des del punt de vista mediambiental, aquests nous drons no produeixen cap emissió i gairebé no fan soroll.

El BCN Drone Center ha entrenat als pilots del nostre client, Annunzia, per a aquesta aplicació tan especial. Aquest estiu l’empresa ha portat a terme amb èxit una campanya de vols al llarg de la costa catalana i les illes balears. Cada dia més empreses com LIDL, Decathlon, Carrefour o Burger King decideixen canviar els seus anuncis de tripulats a no tripulats.