CanSat Competition BCN Drone Center

Llançament de Coets – CanSat

El dissabte 27 de Març, més de 60 persones de 9 equips van participar en la competició CanSat al BCN Drone Center.

L’objectiu de la competició CanSat, organitzada per l’Agència Espacial Europea, consisteix en dissenyar i fabricar un satèl·lit del tamant d’una llauna de refresc que pugui prendre mesures com la temperatura de l’aire, pressió atmosfèrica… i transmetre-les a l’estació terrestre. En aquesta ocasió, els coets van ser dissenyats i fabricats per Cosmic Research.

L’esdeveniment va comptar amb la presència destacada de Jordi Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, el suport de l’Escola Superior Aeronàutica de la UPC, la Fundació I2CAT, i el BCN Drone Center.

 

Tags:
, , ,