Start-up incubada a ESA BIC d’Holanda, realitza proves a BCN Drone Center

La setmana passada vam tenir el privilegi d’allotjar Eyeplane, una start-up d’avions no tripulats dels Països Baixos que forma part de l’ESA BIC network i els seus socis noruecs d’enginyeria Marítima Robotics. Eyeplane proposa un servei innovador d’avions no tripulats d’ala fixa mitjançant el qual podran monitorar grans àrees de terra des del cel i advertir els clients en cas d’irregularitats. Planegen treballar a Namíbia per a la preservació de la vida silvestre.

La start-up holandesa va reservar una de les ofertes exclusives per a start-ups ESA BIC patrocinades pel Govern català. Després del període d’oferta inicial, van acabar estenent la seva estada al nostre centre. Durant aquest temps, van poder provar amb èxit el seu conegut UAV comercial, PenguinB, capaç de transportar els components de càrrega útil d’Eyeplane en operacions de llarga durada i el seu programari de detecció de càrrega útil.

Al Barcelona Drone Center, tenim un espai aeri segregat que garanteix que es compleixin totes les condicions tècniques i de seguretat per volar i provar els UAV.

Saber més >>